Dhomë Dopio

60,00 / per night
Max. Guests
2 Guests
Booking Nights
1 Min.
Bed Type
2 Krevate Tekie
Area
20 m²

Room Availability

  • Available
  • Not Available

Kjo dhomë dyshe është afërsisht 20 metra katrorë dhe përbëhet nga 2 krevate dyshe teke. Ajo ofron të gjitha shërbimet e përshkruara më poshtë.