Dhomë Familjare

100,00 / per night
Max. Guests
5 Guests
Booking Nights
1 Min.
Bed Type
3 Krevate Tekie dhe një krevatë Dopio
Area
75 m²

Room Availability

  • Available
  • Not Available

Kjo dhomë dyshe është afërsisht 75 metra katrorë dhe përbëhet nga 3 krevate dyshe teke dhe 1 krevat dopio. Ajo ofron të gjitha shërbimet e përshkruara më poshtë.