Rreth Nesh

Oda N'Bjeshkë

GUEST HOUSE IN VALBONA VALLEY ALBANIA

Oda N’Bjeshkë është një bujtinë e vendosur në Luginën e Valbonës në Shqipëri. Bujtina jonë është e rrethuar nga një pamje befasuese e Alpeve Shqiptare. Këtu mund të shijoni natyrën e bukur të Valbonës. Oda N’Βjeshkë është vendi i duhur për t’u çlodhur dhe për të hequr stresin e jetës së ngarkuar të qytetit. Ne ofrojmë akomodim të shkëlqyeshëm pasi kemi ndërtuar për ju një ambjent modern të ndërthurur me stilin tradicional dhe arkitekturën moderne. Ne kurrë nuk hezitojmë në mbështetjen tonë ndaj klientit duke mos harruar gjithashtu misionin tonë kryesor: shërbimin më të mirë ndaj klientëve tanë. Detyra jonë është t’ua bëjmë gjithmonë të mundësojmë një qëndrim të këndshëm, relaksues në bujtinën tonë. Oda Ν’Bjeshkë përpiqet jo vetëm të plotësojë nevojat e tuaja, por edhe të tejkalojmë pritshmëritë e çdo klienti.

8
ROOMS
1
RESTAURANT
10
STAFF
1
PARKING